Plaćanje i Preuzimanje Paketa

Sajt DobraRoba postoji od 2016 godine, i u početku je poštarina bila gotovo duplo manja nego sada. Većina naših kupaca nije u mogućnosti da ceo dan čeka kurira da dostavi paket na adresu, zato smo se potrudili da ponudimo nekoliko varijanti dostave.

  • City Express ( 300 dinara ) – Dostava narednog radnog dana, kurir vas nazove nekih 20-30 minuta pre dostave, u slučaju da niste u mogućnosti da preuzmete možete zatražiti sledeću dostavu sutra ili prekosutra. Znači u cenu su uračunata dva pokušaja dostave.
  • Preuzimanje u pošti ( 295 dinara ) – U pitanju je Post-Express ali varijanta gde vam poštar ne donosi paket, već narednog dana dobijate SMS ili poziv o tome da je paket stigao i onda odlazite u vašu poštu da ga preuzmete. Odličan je izbor ako npr radite do 17h a vaša pošta radi do 19h, a odlično je što se i paket čuva minimum 10 dana, samo uzmite u obzir da naplaćuju i ležarinu počev od narednog dana.
  • CC paket ( 358 dinara ) – Slanje paketa putem pošte, za razliku od Post-Expressa stiže dan kasnije ali će vam poštar doneti na kućnu adresu. Ako ne budete na adresi kada dođe, dobićete obaveštenje da se paket nalazi u vašoj pošti i tu se čuva 5 radnih dana.

Da napomenemo, kurirske službe uglavnom garantuju dostavu narednog radnog dana, ali kada se desi da paket provede 10 ili više dana u transportu vi zapravo ne možete da uradite mnogo. Mi pratimo svaki naš paket, i čim se desi da dostava kasni mi kontaktiramo korisničku službu, gde pokušavamo da ubrzamo dostavu. Nekada to bude od pomoći, a nekada nažalost ne…

U slučaju da kupite proizvode u vrednosti preko 2000 dinara, troškovi dostave su besplatni ( Šalje se City Expressom ). Za sva pitanja i informacije možete se javiti putem FB Stranice.

Pri poručivanju preko sajta obratite pažnju da svi podaci za dostavu budu tačni.

DobraRoba.com Dostava na Kućnu Adresu Plaćate pri preuzimanju pakete - Pouzećem