Objavljeno dana 1 komentar

Poklon za Novu Godinu 2024

Pronađi novogodišnji poklon DobraRoba.com

Kako pronaći poklon za novu godinu je problem na koji nailazimo svake godine. Niko ne želi da pokloni nešto već viđeno ili dosadno. Predloge smo podelili u nekoliko kategorija kako bi vam što više olakšali posao !

Poklon za Novu Godinu Predlozi i IdejePoklon za Novu Godinu Dečku. 
Možemo se pohvaliti velikim izborom nakita kao što je koža i hirurški čelik. Ogrlica sa unikatnim privescima, narukvica od kaučuka ili masivni lanac od hirurškog čelika će oduševiti jaču polovinu. Tu su i privesci na temu bodybuilding, filmovi, automobili i sport u slučaju da dečko ne voli da nosi nakit.

 

 

Novogodišnji Poklon Devojci
Pored klasičnih poklona kao što su ogrlice ili narukvice sa kojima nemožete pogrešiti, imamo još par predloga. Na primer to može biti neki privezak vezan za njenu omiljenu seriju ili film. Dvodelni privesci za zaljubljene su takođe odličan izbor i vrlo su traženi, nalaze se u kategoriji poklon za nju.

 

 

 

Poklon Drugu / Drugarici za Novu Godinu
Mi uvek za početak predlažemo neke šaljive priveske iz naše ponude. Ako tražite nešto ozbiljnije onda bi to bilo muško prstenje od čelika ili ženske ogrlice. Trenutno nemamo žensko prstenje, očekujte ga posle nove godine. Još jedna super stvarčica su narukvice sa horoskopskim znakom, što može biti i rođendanski poklon.

 

 

 

Poklon za Ženu / Muža
Ovaj izbor bi trebalo da je najlakši, jer svog životnog saputnika poznajete bolje nego bilo ko drugi. Dugo smo razmišljali i na kraju odlučili da vam ne dajemo konkretne savete, već samo predložimo da se vratite na početnu stranu i brzo pronađete nešto što on ili ona voli. To važi i za sve druge vama bitne osobe, svaka stvarčica u našoj prodavnici je pažljivo birana sa namerom da završi upakovana kao iznenađenje za neku specijalnu priliku kao što je nova godina.

 

Višegodišnje iskustvo nam govori da je lep privezak uvek pravi izbor. Ne kažemo to zato što ih imamo preko 200, već zato što privezak uvek nosimo sa sobom i setićemo se na osobu koja nam ga je poklonila. Ako prvi put planirate da kupujete od nas, možete to učiniti i putem Kupujem Prodajem naloga, klikom OVDE. Imamo veliki broj ocena pa je i to jedan od dokaza da smo pouzdani i pošteni trgovci 🙂

 

Za kraj vam kao i uvek preporučujemo da svoj poklon nabavite na vreme, jer zalihe su ograničene i vrlo lako možete da ostanete bez narukvice ili priveska koji ste želeli. Sumnjamo da će kurir 31. decembar provesti u kombiju razvozeći poklon za novu godinu onih koji su se uspavali i poručili dan – dva pre novaka.

1 komentar o “Poklon za Novu Godinu 2024

  1. dobro je sto nabavljate nove stvari ovo je vec druga godina kako porucujem od vas za razne prilike

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *