Objavljeno dana Ostavite komentar

Poklon za Novu Godinu 2020

Pronađi novogodišnji poklon DobraRoba.com

Kako pronaći poklon za novu godinu je problem na koji nailazimo svake godine . Niko ne želi da pokloni nešto već viđeno ili dosadno . Predloge smo podelili u nekoliko kategorija kako bi vam što više olakšali posao !

Poklon za Novu Godinu Predlozi i IdejePoklon za Novu Godinu Dečku . 
Možemo se pohvaliti velikim izborom nakita kao što je koža i hirurški čelik . Ogrlica sa unikatnim privescima , narukvica od kaučuka ili masivni lanac od hirurškog čelika će oduševiti jaču polovinu . Tu su i privesci na temu bodybuilding , filmovi , automobili i sport u slučaju da dečko ne voli da nosi nakit .

 

 

Novogodišnji Poklon Devojci
Pored klasičnih poklona kao što su ogrlice , narukvice ili minđuše sa kojima nemožete pogrešiti , imamo još par predloga . Na primer to može biti neki privezak vezan za njenu omiljenu seriju ili film . Dvodelni privesci za zaljubljene su takođe odličan izbor i vrlo su traženi , nalaze se u kategoriji poklon za nju .

 

 

 

Poklon Drugu / Drugarici za Novu Godinu
Mi uvek za početak predlažemo neke šaljive priveske iz naše ponude . Ako tražite nešto ozbiljnije onda bi to bilo muško prstenje od čelika ili ženske ogrlice . Trenutno nemamo žensko prstenje , očekujte ga posle nove godine . Još jedna super stvarčica su narukvice sa horoskopskim znakom , što može biti i rođendanski poklon .

 

 

 

Poklon za Ženu / Muža
Ovaj izbor bi trebalo da je najlakši , jer svog životnog saputnika poznajete bolje nego bilo ko drugi . Dugo smo razmišljali i na kraju odlučili da vam ne dajemo konkretne savete , već samo predložimo da se vratite na početnu stranu i brzo pronađete nešto što on ili ona voli . To važi i za sve druge vama bitne osobe , svaka stvarčica u našoj prodavnici je pažljivo birana sa namerom da završi upakovana kao iznenađenje za neku specijalnu priliku kao što je nova godina .

 

Višegodišnje iskustvo nam govori da je lep privezak uvek pravi izbor . Ne kažemo to zato što ih imamo preko 200 , već zato što privezak uvek nosimo sa sobom i setićemo se na osobu koja nam ga je poklonila . Ako prvi put planirate da kupujete od nas , možete to učiniti i putem Kupujem Prodajem naloga , klikom OVDE . Imamo veliki broj ocena pa je i to jedan od dokaza da smo pouzdani i pošteni trgovci 🙂

 

Za kraj vam kao i uvek preporučujemo da svoj poklon nabavite na vreme , jer zalihe su ograničene i vrlo lako možete da ostanete bez narukvice ili priveska koji ste planirali . Sumnjamo da će kurir 31. decembar provesti u kombiju razvozeći poklon za novu godinu onih koji su se uspavali i poručili dan – dva pre novaka .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.