Objavljeno dana

Kako Odrediti Veličinu Prstena

Prvo što vam pada na pamet kada kupujete svoj prvi prsten online je : Kako da ne pogrešim veličinu ? E tu vam možemo pomoći sa par saveta . Najbitnije što treba da znate da ako kupite putem sajta DobraRoba.com , uvek možete da vratite prsten . Zamenite ga za drugu veličinu ili za drugi model . Znači nema brige ni problema ! 

Kako Odrediti Veličinu Prstena Pomoć i Saveti

Kako odrediti veličinu prstena je bitna stvar koju morate znati pre nego što poručite prsten za vas . Svo prstenje na našem sajtu je dostupno u više veličina , veličinu birate klikom na model prstena koji želite . Pored slike ćete naći opcije i za svaku veličinu piše PREČNIK i OBIM prstena . Naravno to se odnosi na unutrašnje dimenzije prstena . To znači da bi trebalo da poručite prsten koji je jednak vašem obimu ili prečniku prsta .

Prvi način tj. kada merite obim prstena postoji šansa da pogrešite . Jer ako previše stegnete ili previše opustite metar lako možete izmeriti par mm više ili manje . Tako da vam i prsten neće odgovarati . Ako ipak želite da izmerite obim svog prstena , to je najlakše uraditi uz pomoć metra , kakav koriste šnajderi .

Drugi način koji uvek predlažemo je određivanje prečnika prsta , što možete odrediti precizno čak i sa običnim lenjirom , ili još bolje uz pomoćšublera . Iako na prvi pogled deluje kao manje precizan način za određivanje veličine , iz iskustva znamo da se veoma retko desi da neko pogreši pri odabiru prstena .

Treći način ako ga tako možemo nazvati je da odete do najbliže zlatare i pitate da vam oni izmere prst i kažu vam prečnik . Tako ćete 100% biti sigurni da je veličina određena precizno i tačno .

U slučaju da vam je poznata vaša veličina prstena , nebitno da li je po Američkim , UK , Japanskim , Nemačkim merama ili inchima . Prosledite nam tu informaciju i mi ćemo vam reći koji je odgovarajući prečnik prstena za vas .

Svi modeli muškog prstenja od čelika koji ne rđa - DobraRoba.com Pronađi savršen prsten i veličinu prstena

Ako vas pitanje kako odrediti veličinu prstena više ne muči preostaje vam da pronađete neki super prsten . Na našem sajtu trenutno se nalazi veliki izbor muškog prstenja , napravljenog od nerđajućeg čelika . Svakim danom je sve više novih modela , kao i dodatnih veličina za već postojeće modele . Ako vam se neki prsten sviđa ali nemamo veličinu , javite se i mi ćemo probati da ga nabavimo što pre . Gotovo svi modeli muškog prstenja se kreću u veličinama 18 – 21 mm prečnika , postoji svega par modela koji imaju veće ili manje veličine od navedenih .

Jedna nova funkcija je pretraga prstenja po veličini . Tu se prikazuje samo prstenje koje je trenutno dostupno u veličini koju izaberete . KlikniteOVDE da isprobate ovu opciju .